visit tracker on tumblr
Klantenportaal:  Inloggen

Opfrissing wegcode

Nood aan een opfriscursus wegcode! voor iedere weggebruiker, auto, motorfiets, fietsers enz...

GC Advice en WEES WEGWIJS hebben opfrislessen verkeerswetgeving samengesteld.

Vaak blijkt namelijk dat chauffeurs niet altijd op de hoogte zijn van wijzigingen aan de verkeerswetgeving of gewoon nood hebben aan een opfrissing van hun kennis.
De verkeerswetgeving is permanent in ontwikkeling, maar niet iedere chauffeur heeft de mogelijkheid om de vele wijzigingen even nauwgezet bij te houden. Dit leidt in de praktijk vaak tot onzekerheid, onbedoelde overtredingen of onveilige situaties op de weg. Om aan deze problematiek tegemoet te komen, slaan  GC Advice en WEES WEGWIJS handen in elkaar voor een opfrissingscursus verkeerswetgeving. 

Wij zijn een bedrijf dat erkende opleidingen in het kader van de wettelijk verplichte nascholing van vrachtwagenbestuurders aanbiedt in Vlaanderen en Wallonië. Dat er nood aan is aan een dergelijke opfrissingscursus, bleek enige tijd geleden toen Bredene onder grote belangstelling gelijkaardige lessen voor haar bewoners organiseerde tot zeer grote tevredenheid .

Degelijke opfriscursus duurt 3 uur en is opgevat om via vraagstelling de kennis van de wegcode op to date te maken. voor de verschillende doelgroepen ( auto, motor ,bromfitesers en fietsers) hebben wij een aangepast programma.

Alle info: info@gcadvice.be

  

 

Locatie en datums

Geen locaties en datums beschikbaar